ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Prylbloggen har spelat Modern Warfare 3!

tomas.lundin · 4 Okt 2011
Uppdaterad 4 Okt 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Metro har bland de första i Sverige fått provspela en av höstens mest efterlängtade spelnyheter, Call of Duty Modern Warfare 3.

Intrycket är att smällarna är högre, kameraåkningarna fler, men det mesta känns igen. Den som är van vid Modern Warfare 2 kommer att kunna plocka upp handkontrollen och spela med en gång.

Något som verkligen lagts krut på är co-op läget, där du nu kan spela med en polare i split-screen eller över Xbox live på samtliga banor som finns i spelet.

– Vi har tagit med alla features från multiplayer-läget in i Co-op. Sammanlagt finns det 32 kartor, så det är verkligen ett spel i spelet, säger Glen Schofield, grundare och vd för Sledgehammer games under pressträffen på Hitech building i Stockholm.

Undertecknad parades ihop med en Activision-representant som visade det nya  co-op-läget i ett sönderbombat Paris.

Bland annat finns nu möjligheten att köpa vapen, airstrikes, ammo och mycket mer under spelets gång för de poäng du skrapar ihop.

Modern Warfare 3 tar vid där tvåan slutar och ska nog snarast ses som en utveckling än en uppföljare. Nu är frågan hur det står sig mot andra hajpade förstapersons-släpp som Battlefield 3 och Rage.

/ Tomas

klar

Artikellänk är kopierad

tomas.lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro