ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

PUBG-lagets prestation en besvikelse – får lämna NiP

Erik Glanell · 12 Sep 2018
Uppdaterad 12 Sep 2018
Oliver "Ollywood" Tell​, Drew "Sweaterr" Miser och Karl Johan "Ekkz" Kallevik får inte stanna i NiP.

Oliver "Ollywood" Tell​, Drew "Sweaterr" Miser och Karl Johan "Ekkz" Kallevik får inte stanna i NiP. Foto: Ninjas in Pyjamas, PUBG


Ninjas in Pyjamas gör sig av med sitt lag i PlayerUnknown Battlegrounds efter mindre än ett år.

klar

Artikellänk är kopierad

Ninjas in Pyjamas satsning på PUBG blev inte som de hade tänkt sig. Laget bestående av Drew ”Sweaterr” Miser, Oliver ”Ollywood” Tell​ och Karl Johan ”Ekkz” Kallevik​ har haft en skakig tid och inte lyckats kvalificera sig till de största tävlingarna.

Resultaten har varit en besvikelse för organisationen som hade som mål att vara ett av världens bästa lag. Därför väljer Ninjas in Pyjamas nu att göra sig av med trion och leta efter ett nytt lag som kan vara med och tävla i toppen.

”PUBG-scenen är fortfarande i sin linda och även om vi har haft väldigt kul med laget så fungerade det inte fullt ut. Vi undersöker nu våra alternativ och vill försäkra er om att vi kommer tillbaka med ett nytt lag som både möta våra och våra fans förväntningar”, skriver Ninjas in Pyjamas vd Hicham Chahine.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro