ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Publikens stöd lugnade Ace Wilder

Anneli Sandberg · 18 Feb 2014
Uppdaterad 18 Feb 2014

Nervositeten var stor innan hon klev upp på scenen. Men publiken lyfte henne.

klar

Artikellänk är kopierad

Ace Wilder kan få det kämpigt att ta sig vidare i morgon.
Ace Wilder kan få det kämpigt att ta sig vidare i morgon.Foto: Gustav Gräll

Ace Wilder är ett energiknippe på scenen och hon har den låt som kanske låter mest 2014. Under det publika genrepet på fredagen fick hon och hennes låt ” Busy doin' nothin” mycket applåder och stöd från publiken vilket lugnade sångerskans nerver något.

– Jag var jättenervös innan jag klev på scenen eftersom det var så mycket publik men det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra. Det kändes faktiskt bra, säger hon.

Ace Wilder har varit med och skrivit låten tillsammans med deltävlingens flitigaste låtskrivare Joy och Linnea Deb. Hon har också jobbat som låtskrivare i Tyskland där hon skrivit flera låtar som legat på landets topplistor. Men hon är tveksam om hennes bidrag på lördag hade funkat i Tyskland.

– Tyskarna älskar visserligen pop, men med den här refrängen så vet jag inte riktigt hur det skulle ha gått. Det hade nog inte gått hem, säger hon och skrattar. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro