ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Publikundersökning efter genrepet

Nina Andrén · 21 Feb 2014
Uppdaterad 21 Feb 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Gud vad jag saknar att inte vara på plats i schlagerbubblan!

Sitter framför datorn här hemma och trycker frenetiskt på “uppdatera” för att se vad alla kollegor på plats säger om genrepet som nyss avslutades.

Verkar som att de flesta är eniga om att Alcazar och Anton Ewald gjorde väldigt bra ifrån sig på scenen. Att mellanakten med Tomas Ledin var rätt sömnig och att det är vidöppet vilka som tar Andra Chansen-platserna.

På genrepet lottades Anton Ewald och I.D.A att få sjunga om vilket kan ha påverkat publikundersökningen som Svenska spel i sammarbete med Melodifestivalklubben och Poplight gjorde när publiken var på väg ut ur arenan.

Har ingen annan förklaring till att I.D.A hamnade så högt upp i listan. Och hur hamnade Ellinore Holmers sömniga ballad på plats fyra hos publiken? Håller norrlänningar varandra om ryggen?

Å andra sidan åt Alcazar och Ewald upp de flesta röster så resten fick nöja sig med småsmulor.

Vad som helst kan hända i morgon.

Här är hela resultatet i publikundersökningen:

Anton Ewald 33% Alcazar 26% I.D.A 10% Ellinore Holmer 7% Ammotrack 7% Linda Bengtzing 6% Josef Johansson 6% Janet Leon 5%

Totalt tillfrågades 469 personer.

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro