ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Quiz: Hur mycket kan du om vetenskap?

Metro · 18 Apr 2017
Uppdaterad 9 Maj 2017

Foto: Alamy/IBL


Svarta hål, hjärnan, fiskar och kometer – hur bra koll har du på vetenskap? Gör Metros test och få svar!

klar

Artikellänk är kopierad

Mellan den 8 och 19 maj anordnas den årliga Vetenskapsfestivalen i Göteborg – ett mecka för dig som är vetgirig! Årets tema är tillit och som alltid när det gäller Vetenskapsfestivalen – som är gratis – finns det något för alla i familjen bland de 300 programpunkterna. Du kan till exempel gå på debatt med kända professorn Agnes Wold, som reder ut vad som är vetenskap och vad som inte är det, lära dig om självkörande bilar, lyssna på samtal om psykisk ohälsa bland unga, lära dig massor om nya tekniker ända ner på molekylnivå och få koll på den senaste forskningen inom en rad olika områden. Du kan också gå på podcastparty, fika med en forskare och göra massor med experiment på Experimentverkstaden.

Värm upp inför Vetenskapsfestivalen genom att göra Metros vetenskapsquiz!

pil
Fakta: Vetenskapsfestivalen

Vad: Vetenskapsfestivalen i Göteborg.När: 8–19 maj.Pris: Gratis.Om Vetenskapsfestivalen: Anordnas årligen sedan 1997 och besöks av cirka 70 000 personer varje år. Festivalen blandar vetenskap och kultur på ett lättillgängligt och spännande sätt. I år finns cirka 300 programpunkter att välja mellan.

Läs mer om Vetenskapsfestivalen och se årets program här!

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro