ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Quiz: Vad kan du om Plura?

Metro · 16 Feb 2018
Uppdaterad 5 Mar 2018
Pluras föreställningen ”En man av hjärtat” beskrivs som en självbiografisk resa.

Pluras föreställningen ”En man av hjärtat” beskrivs som en självbiografisk resa. Foto: Pressbild


Rockstjärna, författare och tv-kock. Nu är Plura Jonsson, en av Sveriges största artister, aktuell med Plura – en man av hjärtat” – en hyllad show som tar med publiken på en självbiografisk resa.

klar

Artikellänk är kopierad

Eldkvarns frontman Plura Jonsson är en av Sveriges främsta rocklyriker och i höstas hade hans föreställning ”En man av hjärtat” premiär. Den hyllade showen handlar om hans liv, musik och karriär med Eldkvarn. Och nu får Göteborgspubliken chans att ta del av showen på Kajskjul 8 under fyra kvällar i april.

En självbiografisk resa

Plura grundade Eldkvarn tillsammans med sin bror och en kompis på 70-talet och bandet har släppt ett trettiotal album genom åren. Förutom att skriva låtar till andra artister har han lagat mat i ”Pluras kök” och skrivit kokböcker. Föreställningen ”En man av hjärtat” beskrivs som en självbiografisk resa där publiken bland annat får höra Eldkvarnsklassiker som ”Kärlekens tunga” och ”Pojkar pojkar, pojkar”, nyskrivna låtar samt ta del av ett personligt mellansnack.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro