ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Quiz: Vad kan du om Pistvakt?

Metro · 23 Okt 2017
Uppdaterad 7 Nov 2017
Räkna med en rolig helkväll när ”Pistvakt”-trion står på scen på Kajskjul 8 i Göteborg.

Räkna med en rolig helkväll när ”Pistvakt”-trion står på scen på Kajskjul 8 i Göteborg. Foto: Joakim Strömholm


Älskar du också kultserien Pistvakt”? Då får du inte missa trions komedishow ”Pistvakt & pjäxpistols” som har nypremiär på Kajskjul 8 i Göteborg i höst! Ladda upp inför skrattfesten med att göra vårt quiz och se hur mycket du kan om ”Pistvakt”.

klar

Artikellänk är kopierad

Serien ”Pistvakt”, om tre vuxna bröder i norra Sverige, blev både älskad och hyllad när den sändes på SVT i slutet av 90-talet och början på av 2000-talet. Nu är skådespelartrion Lennart Jähkel, Tomas Norström och Jakob Nordensson tillbaka i sina omåttligt populära ”Pistvakt”-roller.

Nypremiär av komediföreställningen

Den 10 november är det nypremiär av komediföreställningen ”Pistvakt & Pjäxpistols” på Kajskjul 8 i Göteborg. Under kvällen får vi följa brödratrion och deras liv på fjället där de fyller sina dagar med att rädda Stockholmare i pisten, se till att allt flyter på och att hålla koll på vädret och lavinfaror. Om du tyckte om serien kommer du älska den här föreställningen!Fräscha upp dina ”Pistvakt”-kunskaper inför föreställningen med att göra vårt quiz. Hur många rätt får du?

pil
”Pistvakt & pjäxpistols”

Vad: En komediföreställning med skådespelarna Lennart Jähkel, Tomas Norström och Jakob Nordensson som är tillbaka i sina ”Pistvakt”-roller.

Hur: Du kan antingen boka en showbiljett och starta kvällen i baren till tonerna av afterski-bandet, eller så kan du boka den norrlandsinspirerade trerättersmenyn som är framtagen exklusivt för föreställningen. Då sitter du också på bästa plats.

Var: Kajskjul 8, Packhusplatsen 11, Göteborg.

När: Föreställningen spelas fredag 10 november, lördag 11 november, fredag 17 november och lördag 18 november.

Läs mer om showen och klicka hem dina biljetter här.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro