ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Rädda mitt äktenskap – köp lego"

Leif Oldenburg · 2 Maj 2014
Uppdaterad 4 Maj 2014
Legot är sorterat i platslådor.

Legot är sorterat i platslådor. Foto: Patrick Widegren


Till sist blev det bara för mycket – nu annonserar Patrick Widegren ut sin älskade legosamling på Blocket. Totalt 100 00-tals bitar som tillsammans väger över ett halvt ton.

klar

Artikellänk är kopierad

– Det krävs en släpvagn eller en varubil för att få med allting, konstaterar han själv.

”Rädda mitt äktenskap. Kärringen sade i fredag ”nu får skall skiten ut”. Vet inte om det var mig eller Lego hon snacka om – men jag tror det var legot”, skriver han i annonsen.

– Det där med äktenskapet vara bara en kul grej för få lite sympati, erkänner han.

Allting började när Patricks Widegrens dotter var liten.

– Jag tyckte inte att det var så kul att leka med Barbiedockor så jag köpte en låda lego. Med tiden blev det lite för mycket. Och nu är dottern nio år och tycker att det är öken med lego.

I dag fyller Patrick Widegrens legosamling tre rum i sommarstugan i Halland. Nu ska han tömma det första rummet. I flera olika annonser på Blocket säljer han över ett halvt ton legobitar. Utgångspriset för det största paketet på över 300 kilo är 75 000 kronor.

– Då kan jag tömma ett rum och få plats att sortera resten, säger han.

Enligt Patrick Widegren förhandlar han just nu med flera seriösa köpare. Vad han ska göra när legosamlingen lämnat sommarstugan vet han inte.

– Jag har lovat dottern en Parisresa och ett besök i det riktiga Eiffeltornet. Sen får jag väl göra som alla andra, gå vidare i livet.

klar

Artikellänk är kopierad

Leif Oldenburg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro