ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Raggningschocken i USA: Svenska superstjärnan dyker upp i dejtingapp

Karolina Skoglund · 15 Mar 2015
Uppdaterad 15 Mar 2015

Alicia Vikander dök upp på Tinder hos de användare som besökte SXSW- festivalen i Austin under lördagen. Men kärlek tycks inte ha varit syftet.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT/Instagram/Adweek

Den svenska skådespelaren Alicia Vikander dök i lördags upp på dejtingappen Tinder hos de användare som besökte SXSW- festivalen i Austin, skriver Adweek.

Men stjärnan dök inte upp i sitt eget namn. I stället användes namnet Ava tillsammans med en bild på Alicia Vikander.

En glad användare av dejtingappen matchade, enligt Adweek, med profilen och de påbörjade en minst sagt spännande konversation. Bland annat frågade Ava om han någonsin varit kär och vad det är som gör honom mänsklig.

Först när Ava länkade till sitt Instagramkonto förstod han att det var något lurt. På kontot fanns nämligen bara två bilder på Alicia Vikander upplagda, båda från filmen ”Ex Machina”. Som av en slump hade den premiär just i Austin på lördagskvällen – med Alicia Vikander som robot i en av rollerna (som av en händelse heter Ava). På Instagramkontot fanns även en länk till filmens hemsida.

Ingen har bekräftat det rör sig om ett pr-trick, även om både tidningen Adweek och Venturebeat, som rapporterat om det, är tämligen övertygade.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro