ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Rakade huvudet för att slippa drogtest"

Jenny Sköld · 19 Okt 2012
Uppdaterad 20 Okt 2012
Bilden av Britney Spears rakade huvud var en av 2007 års stora snackisar i kändispressen. Samma år tog hon beslutet att göra sin livvakt och pojkvän Sam Lutfi till manager. Nu gör de upp i rätten.

Bilden av Britney Spears rakade huvud var en av 2007 års stora snackisar i kändispressen. Samma år tog hon beslutet att göra sin livvakt och pojkvän Sam Lutfi till manager. Nu gör de upp i rätten.


Britney Spears ex-manager berättar sin version om de stormiga åren. "Hon var beroende av amfetamin".

klar

Artikellänk är kopierad

Britney Spears var beroende av amfetamin och ville omöjliggöra ett drogtest. Därför rakade hon av sig allt hår i en frisörsalong i LA i februari 2007. Det hävdar i alla fall hennes ex-manager Sam Lutfis advokat under en rättegång som inleddes på torsdagen amerikansk tid.

Enligt dennes version ska familjen Spears försökt göra honom till syndabock för att hennes kollaps. Tvärtom ska Lutfi ha gjort allt för att få Britney att nyktra till, bland annat genom att ta hem knarkhundar för att söka av stjärnans bostad efter droger. Lutfi hävdar också att han försökt hindra Britney från det famösa uppträdandet vid MTV Awards i september 2008, eftersom hon var "överviktig och inte hade repeterat".

Rättegången är ett försök från Lutfis sida att kräva en del av Britney Spears förmögenhet, som han anser sig ha rätt till genom det avtal som skrev då han uppgraderades från att vara hennes livvakt till att bli hennes manager 2008. Han anklagar också mamman, Lynne Spears, för förtal i boken " Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World", där han beskylls för att ha drogat och isolerad hennes dotter. 

Britney har inte själv tillgång till sin förmögenhet eftersom hon blev satt under sin pappas förmyndarskap 2008. I samma veva drev pappan igenom ett besöksförbud mot Lutfi, som han misstänkte ingick i en konspiration med ex-pojkvännen Adnan Ghalib and advokat Jon Eardley för att komma åt familjens pengar.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro