ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Råkade lägga till alla mina ex – svenskarnas värsta Facebook-tabbar

Alva Forsberg Fierro · 2 Dec 2015
Uppdaterad 2 Dec 2015

Foto: All Over Press


Att tabba sig gör vi människor väldigt ofta men i bland är det värre än vanligt. Här är 7 personer som på ett eller annat sätt gjort bort sig på Facebook.

klar

Artikellänk är kopierad

Kvinna, 27: Jag sökte på en gammal barndomsbekant men smartphonen var ny och sidan hoppade en del i skärmen så jag råkade skriva hans namn i min statusuppdatering i stället! Hann snabbt ta bort det dock.

Man, 32: Jag hade precis fått veta att jag fått tjänsten jag sökt på ett annat företag än det jag jobbar på. Innan hade jag snackat med en kollega om att jag verkligen ville byta jobb så jag skrev snabbt ett meddelande till honom på Facebook och skrev: Så jävla skönt, nu lämnar jag det här jävla skitstället. Men jag hade skickat det till min chef i stället. 

►LÄS MER: "Han år upp all min mat" – svenska tjejers värsta Tinder-dejter

Kvinna, 23: Jag satt och tittade igenom ett bildalbum på Facebook som tillhör till en tjej som min kille dejtade innan mig. Jag hade scrollat rätt långt ner i historiken, kanske ett år tillbaka. Och plötsligt råkar jag lajka en av hennes gamla bilder. Jag fick ändra namn på mitt konto och byta profilbild för att hon inte skulle känna igen mig. 

Kvinna, 28: När jag pluggade var jag intresserad av en kille som hette Erik. Han blev senare min pojkvän men då kände vi inte varandra. På kvällen så sökte jag efter hans namn på Facebook men hitta inget. När jag vaknade morgonen därpå ser jag att jag skrivit Erik i min statusuppdatering och att 15 personer lajkat min status. 

►LÄS MER: Här är sociala medier-tabbarna vi inte glömmer

Kvinna, 25: Jag träffade en kille via Tinder och vi hade chattat lite. Vi la till varandra på Facebook men hade inte hunnit skriva. På något konstig sätt lyckades jag byta till mig hans profilbild, så det första som han ser av min Facebook är en bild på sig själv. Det blev lite konstigt. 

Kvinna, 40: Jag skulle visa min vännina en profil till en vän på Facebook. Vi kollade runt lite på hans bilder och så råkade jag dela hela hans profil via en länk på min vägg. Det har hänt flera gånger. 

Man, 33: Jag har varit sjukt anti-Facebook och inte velat skaffa en. Men efter lite tjat från kompisar så gjorde jag det till slut. Sidan föreslår vänner man ska lägga till och av någon konstig anledning dök alla mina ex-flickvänner upp. Jag råkade givetvis lägga till dem som vänner. 

►LÄS MER: Här är SVT:s roligaste tabbar i rutan – samlade i ett svep 

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro