ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ramsby & Hederos

Pontus Hammarlund · 17 Okt 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Nina Ramsby och Martin Hederos gemensamma turné smygstartar på Orust i kväll.

Nina Ramsby och Martin Hederos gemensamma turné smygstartar på Orust i kväll. Foto:  Eva Ankarvall


I kväll har de smygpremiär för den gemensamma turnén

klar

Artikellänk är kopierad

SMYGPREMIÄR. I kväll har Nina Ramsby & Martin Hederos smygpremiär för sin gemensamma turné med Stefan Sundström på The Soundtrack of Our Lives favoritställe Slussens Pensionat på Orust. – Det är jävligt kul att jag fått ihop båda mina höstprojekt. Det är ju två skivor som jag verkligen varit engagerad i och de släpps med en veckas mellanrum, så det är underbart att vi fått till en gemensam turné, säger Martin Hederos, som även medverkar på Sundströms nya platta.

Duon Ramsby & Hederos album ”Jazzen” släpptes förra veckan och nu väntar närmare 25 spelningar runt om i Sverige. Efter plattan ”Visorna”, som släpptes 2004, och det senaste tillskottet har Hederos och Ramsby redan siktet inställt på fler. – Det är jag helt övertygad om att det blir. Vi har hittat en så bra metod att jobba på. Men jag kan inte säga när. Det fantiseras om olika genrer och det lutar åt ”gospeln”, säger Martin Hederos, som till vardags ansvarar för The Soundtrack of Our Lives klaviatur.

När turnén med Ramsby är till ända i november är det äntligen dags för The Soundtrack of Our Lives första Australienturné. – Jag ser fram emot Finspång också, men det är klart att jag ser väldigt mycket fram emot Barbeque i Sydney.  Det är ju första gången vi åker till Australien, även om vi har varit på väg flera gånger. •• Först hade du en duo ihop med Mattias Hellberg, och nu Nina Ramsby. Är dessa projekt viktiga för ditt engagemang i The Soundtrack of Our Lives? – Det är faktiskt väldigt viktigt. Det har blivit mycket roligare och man värdesätter sitt band mycket mer.•• Kommer du och Hellberg att jobba ihop igen? – Ja, det hoppas jag. Visst kan det bli rörigt med två duor, men i min hjärna är det två väldigt olika uttryck. Snart kan vi också höra Martin Hederos bryta ny mark. Han medverkar på en barnjulskiva. – Det är något som jag varit sugen på länge. Jag är skitstolt, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro