ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rånade samma butik tre gånger – döms till tre års fängelse

Filip Joelsson · 6 Mar 2018
Uppdaterad 6 Mar 2018
Mannen är häktad.

Mannen är häktad. Foto: IBL


En man i 30-årsåldern rånade en och samma butik vid tre tillfällen inom loppet av några veckor. Nu döms mannen till tre års fängelse av Blekinge tingsrätt.

klar

Artikellänk är kopierad

En envis tjuv rånade en och samma livsmedelsbutik i Asarum i Blekinge vid inte mindre än tre tillfällen – inom loppet av några veckor.

Det var den 14 januari i år som 30-åringen slog till första gången. Han hotade då personalen med kniv och lyckades på så vis få med sig 8000 kronor i kontanter. Sex dagar senare var det dags igen, och även denna gång fick rånaren med sig 8000 kronor, uppger BLT.

När 30-åringen sedan försökte slå till en tredje gång var polisen redan på platsen för att förhöra butikspersonalen om de två tidigare rånen. 30-åringen kunde då gripas, och häktades senare.

Blekinge tingsrätt har nu dömt 30-åringen till tre års fängelse för två rån och ett rånförsök. Domstolen beslutade också att 30-åringen ska vara fortsatt häktad i väntan på att domen vinner laga kraft.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro