ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rånade sonen och körde på pappan med flyktbilen

Aron Andersson · 29 Jan 2014
Uppdaterad 29 Jan 2014
Rånade sonen och körde på pappan med flyktbilen Magnus visar var gärningsmännen körde på honom.

Rånade sonen och körde på pappan med flyktbilen Magnus visar var gärningsmännen körde på honom. Foto: ”Efterlyst”


Magnus försökte stoppa männen som rånat hans son. Då körde de på honom med sin bil. Han fördes till sjukhus med svåra skador. – Att man gasar rätt in i en person i full hastighet, det skrämmer mig, säger han i kvällens Efterlyst”.

klar

Artikellänk är kopierad

Magnus, som bor norr om Stockholm, satt hemma och tittade på tv en kväll i december när hans son ringde och berättade att han precis blivit rånad.

– Jag sätter snabbt på mig ett par skor, och en jacka och så springer jag ut, berättar Magnus i ”Efterlyst”.

Ute på Hummelmoravägen, bara en kort bit från familjens hus ser han sin son tillsammans med några kompisar. I närheten hoppar tre män in i en bil. Magnus springer då ut på vägen och gestikulerar åt bilen att stanna. Men i stället fortsätter den att accelerera.

– Jag sticker upp händerna, men så kör de rätt emot mig. Föraren kör mitt på mig så jag flyger upp på motorhuven och får en kraftig smäll.

Bilen fortsätter att accelerera och Magnus lyckas hålla sig kvar genom att ta tag i vindrutetorkarna. Först några hundra meter senare lyckas han slänga sig av bilen och rulla av vägen. Bilen kör vidare. Polisen är nu på jakt efter tre misstänkta gärningsmän. Bilen var en vit Volvo V40 med ett registreringsnummer som började på ”P”.

– Man har en ratt på en bil, då kan man svänga runt mig, eller bromsa. Men att man gasar rätt in i en person i full hastighet, det skrämmer mig.

”Magnus” heter egentligen något annat. Efterlyst sänds i TV3 i kväll, klockan 21.00.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro