ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

R&b-sångerskan som liknar en forntida gudinna

metro · 26 Jun 2014
Uppdaterad 27 Jun 2014
FKA Twigs blir gudalik när småkloner av hennes själv dansar runt henne. 

FKA Twigs blir gudalik när småkloner av hennes själv dansar runt henne. 


Ett brittiskt stjärnskott som liknar en gudinna, en övergiven apa, uppviglande postpunk och ett outro” hör till veckans musikmåsten, enligt Metros musikrecensenter. Men undvik Robin Thicke.

klar

Artikellänk är kopierad

Sorgligt om Jacksons apa

Mer Perry än Robyn

Outrot borde vara titelspår

Uppviglar arga ynglingar

Nutida postpunkband glömmer oftast det viktigaste: att i grunden vara en punkare som hatar samhällsmaskinen. Har Holograms hört Crass? Knappast. Där de hajpade stockholmarna lägger mer tid på att vara ansträngt blasé än att rasa mot systemet, har Melbournes Total Control attacken och den molokna ilskan för att uppvigla arga ynglingar med svarta hål i själarna och gatstenar i fickorna. Joy Division, Crisis, Killing Joke, Gang of Four – ja, ni kan alla recensenters rockreferernser. Musik att marschera till. Let’s go.

Mer av samma vara

Titta inte på det här

Robin Thicke - ”Get her back”  

Video

Betyg: 0

Thickes fru lämnade honom. Detta försöker han rätta till genom en obehaglig stalkervideo där han publicerar privata sms och hotfulla meddelanden om att ”Detta är bara början” medan han blöder, gråter och visar bilder på en drunknande kvinna. Jag är rädd att denna metod att rädda ett äktenskap får en överkorsad fedora (hatt).

MARIA FORSSTRÖM 

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro