ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rasande Kanye West ringde upp programledare efter parodi

Emma Björkman · 27 Sep 2013
Uppdaterad 27 Sep 2013

Kanye West gillade inte att programledaren gjorde en parodi på hans BBC-intervju och fyrade av en rad ilskna Tweets. – Äntligen är jag med i ett rapbråk, sa Jimmy Kimmel i sitt program.

klar

Artikellänk är kopierad

På torsdagskvällen i pratshowen ”Jimmy Kimmel live!” skämtade programledaren och komikern om sitt bråk med Kanye West.

– Var det någon mer som fick ett argt telefonsamtal från Kanye West för en och en halv timma sedan? Bara jag? Okej, jag visste inte om han var arg på oss alla, sa Jimmy Kimmel uppger The Hollywood Reporter. Senare berättade att han verkligen blivit uppringd av en ilsken Kanye West. Orsaken till hiphopstjärnans vrede var att programmet hade gjort parodi av Kanye West BBC-intervju tidigare i veckan genom att låta en barnskådespelare säga de svar som Kanye West gett till radioprogrammet. Jimmy Kimmel sa att Kanye West begärt att få en ursäkt.  – Och sedan började han twittra i dag. Och jag vet inte ens om jag sett alla tweets eftersom det här händer nu, sa han. Jimmy Kimmel läste upp några av Kanye West twitterinlägg och svarade på dem, bland andra: ”Jimmy Kimmel, föreställ dig att vara i mina skor… Å nej, det skulle innebära att du fått för mycket bra ”pussy” i ditt liv”, skrev Kanye West. Jimmy Kimmel svarade: – Jag har sett videon. Jag vet. Programledaren berättade fler detaljer från sitt telefonsamtal med Kanye West: – Och förresten, när vi pratade i telefon sa han, och jag svär vid Gud att det här är sant, ”Jag är den mäktigaste rösten i media. Jag är Pac!”. Han sa ”Pac” ett par gånger. Jag antar att han menar Tupac.  Trots telefonsamtalet sa Jimmy Kimmel att han inte förstod varför Kanye West blivit så upprörd och menade att skämtet var harmlöst. – Men äntligen är jag med i ett rapbråk. Jag har alltid velat vara inblandad i ett rapbråk, sa han. I samband med att utländska medier rapporterade om bråket väckte bland annat Vulture.com frågan om det var på riktigt eller ännu ett internetskämt iscensatt av Jimmy Kimmel?

LÄS MER: Kanye West: "Jag är planetens största rockstjärna"

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro