ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rasmus fick lämna "Idol"

Anneli Wikström · 1 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Tv4

Det var jämnare än någonsin i ”Idol” igår. Det skilde bara 1,4 promille mellan Jesper och Rasmus. Men det blev Rasmus som fick lämna tävlingen. Rasmus Ingdahl fick se sig besegrad och fick därmed lämna ”Idol” innan det ens har börjat på riktigt. – Jag kan inte gråta och inte vara arg. Det är mycket blandade känslor. Du såg ju själv startfältet. Ingen var dålig. Någon var tvungen att åka och tyvärr var det jag, men jag har svårt att ta det jättehårt. Jag har kommit så pass långt ändå, sa han efteråt till TV4.se.

Han trodde det var hans val av låt som avgjorde det hela. – Det var ingen som riktigt kände till låten. Och kanske hade jag för mycket feeling på scenen, stängde ögonen och hade svårt att få kontakt med kameran, spekulerade han.

Några av de kvinnliga deltagarna grät över att Rasmus fick åka hem och jurymedlemmen Laila Bagge tyckte att resultatet var orättvist. – Det var lite trist att Rasmus fick åka hem så tidigt. Han förtjänade att få fortsätta en gång till. Jag tippade på att Jesper åka ut. Hans framträdande var inte så karismatiskt som de andras var, sa hon till TV4.se.

Laila tror precis som Rasmus att han åkte ut på grund av sitt låtval och för att han inte hade ögonkontakt med publiken.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro