ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rätt med pastell i vår

metro · 11 Feb 2014
Uppdaterad 11 Feb 2014

Vi blev inte förvånade när vi började se pastell på catwalken för våren 2014. Pasteller har varit på tapeten ett tag och inte bara i vår, utan även i höst. Haka på kändisarna och sporta trenden. Gör som stilikonen Annabelle Fleur och ta ett handfast grepp om väskan eller varför inte satsa på en monokrom look som sångerskan Ciara?

klar

Artikellänk är kopierad

ANNABELLE FLEUR: Modebloggaren tillika stilikonen Annabelle Fleur vet hur man mixar och matchar färg. Gör som Annabelle och låt detaljerna vara huvudsaken. Ta ett grepp om clutchen i pastell och rocka den till en vardagsuniform. Addera ett par klackar så är du redo för kvällen.

CIARA: Sångfågeln Ciara vet hur man tar i från tårna. Inspireras av Ciara och satsa på pastellooken fullt ut och bär trenden monokromt från topp till tå i samma nyans. Addera accessoarer i vitt som går hand i hand med färgpaletten.

LAURA WHITMORE: Stilgurun Laura Whitmore ser ut som en härlig mintpastill i sin outfit. Gör som trendsättaren och våga haka på färgtrenden i vår. Laura visar att pastell inte alltid behöver vara sött. Addera en skinnjacka till looken för att bryta av det ljusa och gulliga. 

Annabelle Fleur
Annabelle Fleur
Ciara
Ciara
Laura Whitmore
Laura Whitmore
klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro