ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rebecca & Fiona bjuder på premiär

Emma Björkman · 7 Aug 2014
Uppdaterad 7 Aug 2014
Från och med september ska Rebecca & Fiona ha en månatlig klubb på ett hotell i Las Vegas. Det kommer de varva med att turnera ibland annat Asien och Australien i höst och vinter.

Från och med september ska Rebecca & Fiona ha en månatlig klubb på ett hotell i Las Vegas. Det kommer de varva med att turnera ibland annat Asien och Australien i höst och vinter. Foto: Arvida Byström


Rebecca & Fiona ser Way Out West som avsparken för sin nya turné. Festivalpubliken blir den första som får se deras nya scenshow. – Vi kommer att ha en hemlig gäst som också är bokad till festivalen, säger Rebecca Scheja.

klar

Artikellänk är kopierad

När Rebecca Scheja, 25 och Fiona Fitzpatrick, 28, kom hem från sin USA-turné i våras bestämde de sig för att de ville göra något nytt på scen. Way Out Westpubliken blir den första som får se deras nya konsertupplägg på Linnéscenen i kväll.

– Vi har haft väldigt få Sverigespelningar i sommar så Way Out West känns som starten för vår nya turné. Vi har gjort om vår show och kommer att framföra alla låtar i originalform och sjunga och spela live, säger Rebecca Scheja och fortsätter:

– Allt är nytt. Vi kommer att överraska fansen med en lång visual som visas på en LED-vägg bakom oss och den beskriver vad skivan handlar om. Vi kommer även att ha en ny ljusshow och våra pojkvänner DJ Carli och Panda Da Panda är med som bandmedlemmar.

Succéduon, som släppte sitt andra album ”Beauty is pain” i slutet av april, hoppas att publiken inte förväntar sig ”för mycket dj-set”.

– Jag hoppas att de har lugnet att lyssna på låtarna och inte förväntar sig att allt ska gå i 128 bpm hela tiden. Men jag tror att folk kommer vara glada att vi kommer med något nytt, säger Rebecca Scheja. 

Hon minns första gången hon och Fiona Fitzpatrick besökte Way Out West.

– För åtta år sedan klättrade jag och Fiona under staketet in på backstage-området. Vi hade dj:at på en liten förfest men vi gick runt och pratade som att vi hade spelat på festivalen. Vi hade otroligt kul men det hade lika gärna kunnat sluta med att vi blev utslängda.

Rebecca & Fiona spelar på torsdagen klockan 19.00 på Linné.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro