ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rebecca Black är tillbaka

Emma Björkman · 9 Dec 2013
Uppdaterad 10 Dec 2013

klar

Artikellänk är kopierad

Rebecca Black blev känd med låten ”Friday” – nu har hon släppt låten ”Saturday”, Jake Gyllenhaal visar upp sin senaste skada och kändiskocken Gordon Ramsay går i klinch med mupparnas svenska kock. Se de tre klippen och fler länktips till nätets viktigaste, roligaste och konstigaste.

Rebecca Black är tillbaka

För två år sedan lärde Rebecca Black ut vilken dag som kommer efter torsdag med låten ”Friday”. Nu är hon tillbaka med ännu en låt som hämtat sin titel från veckodagarna – ”Saturday” som redan fått viral spinn. Missa inte videons blinkningar till ”Friday”.  

Jake Gyllenhaal om sin handskada

Jake Gyllenhaal gästar Elle DeGeneres pratshow och visar upp en otäck handskada och berättar hur han fick den under en filminspelning. Enligt filmstjärnan ska han ådragit sig den genom att titta på en spegel så att den gick sönder.

Gordon Ramsay mot mupparna

Den svenska kocken i mupparna har parkerat sin foodtruck på stjärnkocken Gordon Ramsays plats. Det enda sättet att lösa det på är en uppgörelse i matens teckens. Vad den svenska kocken tävlar med? "Swéédéé méétéé bøøls" så klart.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro