ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Reinfeldt: "Schenström drack inte för mycket"

TT · 31 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Enligt Reinfeldt har Schenström inte "varit påverkad på ett sätt så att det skulle ha inverkat på hennes möjligheter att fullgöra sina förpliktelser".
Enligt Reinfeldt har Schenström inte "varit påverkad på ett sätt så att det skulle ha inverkat på hennes möjligheter att fullgöra sina förpliktelser".Foto: SCANPIX

Statsminister Fredrik Reinfeldt hävdar att hans statssekreterare Ulrica Schenström inte drack så mycket att det påverkade hennes möjligheter att göra sitt jobb.Hur mycket hon drack kan framgå av krognotan.Enligt TV 4-reportern Anders Pihlblad var Ulrica Schenström "klart påverkad" och "djävligt glad i hatten". Statsminister Fredrik Reinfeldt har tidigare krävt bevis för att Schenström var onykter. I går kväll medgav han dock för TT att hon druckit.Men enligt Reinfeldt har hon inte "varit påverkad på ett sätt så att det skulle ha inverkat på hennes möjligheter att fullgöra sina förpliktelser".För att kunna kontrollera uppgiften har TT begärt att få ta del av krognotan, som betalades av TV 4. Enligt biträdande nyhetschef Jonas Gummesson slutade notan på 1 145 kronor.– Merparten av det är för Ulrica Schenström och Anders Pihlblad. Det täcker även kostnaden för två kompisar som var med i början av kvällen. Men det framgår inte av vårt underlag hur mycket som dracks. Jag har bett Anders Pihlblad att ta kontakt med krogen för att få fram ett underlag. När vi får det kommer TT att få ta del av det, säger Gummesson till TT.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro