ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rekkles kaxiga ord inför semifinalen i Worlds

Erik Glanell · 26 Okt 2018
Uppdaterad 26 Okt 2018

Foto: Riot Games


Fnatic kommer inte ha några problem att köra över Cloud9 i Worlds-semin. I alla fall inte om man ska tro svenska stjärnan Martin "Rekkels" Larsson.

klar

Artikellänk är kopierad

Fnatic är bara ett steg ifrån en historisk finalplats i League of legends mastodontturnering för året – Worlds. Det enda hindret på vägen dit är Cloud9. Ett hinder som inte ska sätta stopp för det rullande Fnatic-tåget om man frågar svenske stjärnan Martin ”Rekkles” Larsson.

I en intervju med lolesports.com bjuder han på en kaxig passning till semi-motståndarna.

”Jag tycker att vi spelade urdåligt mot EDG [i kvartsfinalen] och jag tror att om vi spelar lika dåligt mot Cloud9 så kommer vi antagligen vinna ändå. Jag känner ingen oro inför semifinalen. Vi ska inte upprepa de misstagen som vi gjorde mot EDG utan gå tillbaka till nivån vi höll i andra round robin-rundan i gruppspelet. Vi kommer svepa undan C9 och gå till final”, säger han intervjun med lolesports.com.

Förutsättningarna för Fnatic att lyckas ta sig till finalen får bedömas som goda. Nu är det bara att vänta och se om det blir så enkelt som Martin ”Rekkles” Larsson får det att låta.

Söndag 09.00, semifinal, Fnatic – Cloud9

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro