ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Reklamskylten visade porr – mitt på öppen gata

Hugo Ewald · 8 Maj 2016
Uppdaterad 8 Maj 2016
Skylten i fråga ägs av Malmö stad.

Skylten i fråga ägs av Malmö stad. Foto: TT/Alamy/Metro


Under eftermiddagen ska en av reklamskyltarna vid Malmö centralstation ha visat grov porr. – Den visade jätte, jättegrov porr, säger ett vittne till Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Under söndagseftermiddagen visade en av reklamskyltarna vid busshållsplatsen vid Malmö centralstation någon helt annat än reklam. Enligt flera vittnen visades det nämligen grov porr.

– Det var ett gäng killar som stod och tittade och jag frågade om det pågått länge. Det hade det sa de. Det var jätte, jättegrov porr, säger ett vittne till Aftonbladet. LÄS MER: Sjukt att belöna reklam för porr

Enligt Skånetrafiken ska inga rapporter om att deras skärmar ska ha agerat konstigt ha skickats in. Skylten i fråga ägs dock av Malmö stad.

– Vi kopplade in vår IT-avdelning för att undersöka saken och för att se om det kan handla om en hackerattack, men det är inte vår reklamskylt. Den tillhör Malmö stad så det är inte vi som förser den med information, säger Magnus Andersson vid Skånetrafikens pressjour till Expressen.

Porren som visades på den öppna gatan visar analt samlag mellan två personer med penis. Den har tidigare använts i liknande sammanhang, bland annat vid Florida University 2013, någonting Gawker tidigare skrivit om.

Sajten som reklamskylten visade har funnits sedan åtminstone 2005 och har en lång historia på nätet. Sajten består bara av ett kort, repeterande klipp ur en porrfilm med den transsexuella porrskådespelaren Cristina Bianchini. Till klippet spelas låten "You spin me around", som bandet Dead or alive släppte 1985.

► LÄS MER: Sluta moralisera om porr – de flesta kollar på det och det är inte skadligt

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro