ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Rekord i anmälningar mot otrohetssajten

Anneli Sandberg · 17 Mar 2011
Uppdaterad 17 Mar 2011

Foto: Scanpix


• Först kom otrohetssajten Victoria Milan och nu är ytterligare en sajt på väg att lanseras. • Men svenskarna upprörs och anmälningarna till Reklamombudsmannen strömmar in.

klar

Artikellänk är kopierad

Norska otrohetssajten Victoria Milan startade i Sverige förra året och de marknadsför sig själva som Nordens största dejtingssajt för gifta och sammanboende. Reklamen säger "Om du vill ha lite spänning i livet, ha en affär”. Och detta har upprört svenskarna. Aldrig tidigare har Reklamombudsmannen fått in så många anmälningar mot en kampanj, skriver svt.se. – Hittills har vi fått in 42 anmälningar. Det är faktiskt rekord för någon kampanj under de här två åren som Reklamombudsmannen har varit i gång, säger reklamombudsmannen Elisabeth Trotzig till svt.se. Och det finns uppenbarligen en marknad för nu är ytterligare en otrohetssajt på väg att starta upp i Sverige. Enligt Dagens Media letar Ashleymadison.com, som startades i Kanada 2002, efter reklam- och pr-byrå för lansering av sajten. – Vi har sett att vi har fått mycket trafik från Sverige till våra sajter, men man måste bo i landet för att kunna logga in, säger Europachefen Constantin Dietrich som var i Sverige i förra veckan för att träffa potentiella samarbetspartners till lanseringen i maj.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro