ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rekordet är slaget – här är världens mest gillade Instagraminlägg

Filip Joelsson · 10 Feb 2018
Uppdaterad 10 Feb 2018
Kylie Jenner innehar nu rekordet i världens mest gillade inlägg på Instagram.

Kylie Jenner innehar nu rekordet i världens mest gillade inlägg på Instagram. Foto: IBL


Beyoncés bild på gravidmagen var länge ohotad etta bland världens mest uppskattade inlägg på Instagram, men nu har hon petats från tronen. Ny etta är Kylie Jenner, som tidigare i veckan lade upp en bild på sin nyfödde bebis.

klar

Artikellänk är kopierad

Tidigare i veckan lade Kylie Jenner upp en bild på Instagram där hon avslöjade namnet på sin nyfödde dotter, Stormi Webster. Dryga veckan senare har den seglat upp till att bli den mest gillade bilden någonsin på Instagram.

I skrivande stund har bilden över 16 miljoner ”likes”. Det kan jämföras med Beyoncés bild på sin gravidmage, som korades till världens mest gillade 2017, som i skrivande stund har 11,2 miljoner likes.

Stormi Webster föddes den 1 februari, och är dotter till Kylie Jenner och rapparen Travis Scotts. Paret höll länge graviditeten hemlig från media, men den 4 februari gick paret själva ut med nyheten, som uppenbarligen slagit ner som en bomb världen över.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro