ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rekordmånga söker till Metro Photo Challen

metro · 15 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Rekordmånga söker till Metro Photo ChallengeI helgen är det sista chansen att anmäla sig till världens största fototävling

Megasuccén är ett faktum. Hittills har över 16 000 bidrag skickats in till Metro Photo Challenge vilket nästan är en tredubbling från förra året.– Det är över förväntan! Det här bevisar verkligen att det finns så många duktiga amatörfotografer ute i landet. Dessutom brukar det komma in många bra foton sent i tävlingen så vi hoppas fortfarande på fler, säger Kia Agerhem projektledare på Metro.Årets tema är uppdelat i de tre kategorierna människor, platser och klimatförändring och Kia Agerhem är nöjd med det som kommit in hittills.– Det är väldigt roligt att se vilka tolkningar som gjorts av årets teman. Många har verkligen släppt kreativiteten fri.Sista anmälningsdagen är på söndag så passa på att få dina bilder bedömda av en professionell jury. Du har dessutom möjligheten att vinna en unik resa till valfritt Metro-land och tillfälle till att publicera ett bildreportage som ses av över 17 miljoner läsare.

SÅ TÄVLAR DU:1. Gå in på www.metrophotochallenge.se2. Tryck på fliken ”anmäl dig till tävlingen”3. Registrera dig och ladda upp dina bilder. Max tre bilder i varje kategori.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro