ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Renaida om vinstchanserna: "Jag vågar inte tänka på det"

Anneli Wikström · 9 Mar 2018
Uppdaterad 9 Mar 2018

Renaida Brown gick vidare från Andra chansen med sin låt All the feels” och nu väntar finalen på lördag. Hon beskriver sig själv som lycklig men trött.

klar

Artikellänk är kopierad

– Yes!!! Det var första gången jag kunde tänka på hur det skulle vara att stå i final i Friends och vara i final i Melodifestivalen så det var helt fantastiskt. Och jag blev fett glad över att jag skulle få spela min låt en gång till. Det var bara positiva känslor.

Hade du inte vågat tro på att du skulle gå vidare?

– Jag vet inte. Jag tänkte att det skulle bli en fair fight mellan mig och Olivia, vi är båda nya i branschen och hade ganska lika uptempolåtar. Sen är vi båda två glada tjejer. Jag fattade varför vi skulle köra mot varandra, de ville inte ha två lika låtar i finalen. Men det är svårt att veta vad man ska tro, det pratas så mycket hit och dit och man vet ju inte hur folk röstar.

Har du ändrat något i numret till på lördag?

– Det kommer vara ungefär samma. Jag har bytt en dansare och jag har inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Det kommer vara likt det tidigare fast lite bättre!

Har du kommit någon av dina konkurrenter nära?

– Det var godare stämning i Andra chansen än i deltävlingen, kanske för att vi inte tävlade mot varandra utan möttes i dueller. Jag och Olivia som jag duellerade mot kom varandra nära. Så det var synd att vi var tvungna köra mot varandra. Men typ alla i Andra chansen för det var ett sånt himla skönt gäng!

Nu har du ju också hört alla dina konkurrenter. Vad tror du om dina chanser på lördag?

– Jag hoppas på det bästa så klart. Det är klart att jag vill komma högt. Jag hoppas på mina internationella röstare.

Har du själv någon favorit?

– Mig själv så klart. Men jag tycker att Benjamins låt är väldigt bra.

Hur skulle du känna om jag vann?

– Det skulle vara heeeelt sjukt! Det hade varit galet! Jag hade ringt min mamma och skrikit att vi skulle till Portugal. Det hade varit stort att representera Sverige. Men jag vågar inte tänka på det.

Hur är formen inför lördag då?

– Mellan första deltävlingen och Andra chansen hade jag fyra veckor att vila upp mig på. Men nu är jag så sjukt trött. Det känns som att jag typ är kvar på efterfesten i lördags. Jag känner att jag skulle behöva en stund för mig själv. Men jag är frisk i alla fall, för det var jag inte första veckan. Nu känns det bra förutom att jag är lite trött.

pil
Fakta Renaida Brown

Ålder: 20

Bor: Stockholm/Nyköping

Aktuell: Med låten ”All the feels” i finalen på lördag.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro