ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Revolutionära fronten lägger ned

Hugo Ewald · 27 Sep 2015
Uppdaterad 27 Sep 2015

Foto: Revolutionära fronten


Den vänsterextrema organisationen Revolutionära fronten meddelade under söndagen att de avvecklar organisationen. På Facebook skriver de att "nya tider kräver nya lösningar"

klar

Artikellänk är kopierad

Under söndagen meddelade den vänsterextrema gruppen Revolutionära fronten på sin Facebooksida att organisationen läggs ned.

" Revolutionära Fronten har funnits som organisation sedan 2002. Genom åren har vi genomgått en rad förändringar i takt med samhällsklimatets utveckling. Nu har vi kommit till en punkt där vår tidigare plattform inte längre fyller avsedd funktion. Därmed väljer vi att avveckla organisationen.", skriver gruppen på sin Facebooksida.► LÄS MER: Vänsterextremister åtalas för filmad misshandel på gästarbetare

Organisationen har varit aktiv sedan 2002, och finns med på Säpos lista över aktörer inom den autonoma miljön. Gruppen uppmärksammades stort 2014 efter att sju av organisationens medlemmar dömdes för en rad olika brott och fem av de fick fängelsestraff, bland annat för att ha misshandlat två slovakiska gästarbetare.► LÄS MER: Experten: ”De är väldigt farliga”

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro