ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rexona lyfter “dagens doer

Malin Bengtsson · 15 Aug 2014
Uppdaterad 28 Dec 2015
IMG_1085

IMG_1085


klar

Artikellänk är kopierad

Vid varje träningstillfälle utser vi “dagens doer” på uppdrag av Rexona. Det var riktigt svårt att välja ut en under träningen då alla krigade både för sig själva och andra. Ett av momenten under träningen fick laget gå 20 m utfallsgång, göra 10 burnes och gå bearcrawl 20 m tillbaka för att sedan börja om. För varje gång de kommer till burpeestationen drar de av en repetition som nedräkning (10 burpees, 9 nästa gång, sedan 8 osv). De som var klara hoppade in och pepprade de som var kvar och gjorde extra repetioner tills alla var klara. Det är team spirit!

Dagens doer pressade sig själv och lyckades även peppa andra när det var som jobbigast med ett leende på läpparna. Därför blev Anna-Viktoria dagens doer och vinner en goodiebag från Rexona.

Ni kan också vara med och tävla om en startplats till Tough Viking, produkter från Rexona och fallskärmshoppning från Liveit. Klicka in häroch tävla!

klar

Artikellänk är kopierad

Malin Bengtsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro