ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Riccardoåtalad misstänks för narkotikabrott

Petter Sundsten · 22 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Han åtalades för inblandning i Riccardofallet. Han har dömts för grov misshandel. Nu misstänks han för knarkbrott – 17 år gammal.– Det uppdagades vid en rutinkontroll på stan, säger kammaråklagare Jonas Lövström till Metro.Det är i början av februari som 17-åringen misstänks ha gjort sig skyldig till narkotikabrott, stöld och häleri. Just nu pågår en förundersökning och inom kort ska fler utredningsåtgärder göras enligt Jonas Lövström.– Det är ett prioriterat ärende, säger han.

Sjuttonåringen åtalades i det omtalade Riccardofallet. Han dömdes i tingsrätten för anstiftan till misshandel, men friades helt av hovrätten. Förra sommaren dömdes han i ett annat fall för grov misshandel, misshandel och skadegörelse till 100 timmars ungdomstjänst.

Sjuttonåringens advokat Björn Törnell vill inte säga vilken inställning hans klient har.– Jag har inga kommentarer, säger Björn Törnell.

klar

Artikellänk är kopierad

Petter Sundsten
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro