ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rickfors frisk efter skorpionbettet

TT Spektra · 20 Feb 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Mikael Rickfors reste sig från sjuksängen och tog sig till Melodifestivalen. Under en safari i Kenya i januari blev rockstjärnan stucken av en skorpion.

- Ja, nu är jag i stort återställd, åtminstone så pass att det inte ska påverka mitt tävlande. Men fy satan vad sjuk jag blev. Det kan jag säga, var försiktig med de där små krypen om du ska ner dit, säger han.

I Melodifestivalen tävlar han med rocklåten "Du vinner över mig". Att ge sig in i tävlingen som debutant vid 60 års ålder ser han som en utmaning. - Det är lite märkligt och spännande, en skräckblandad förtjusning, jag hoppas att jag inte ramlar omkull eller sjunger fel.

Fast debutant och debutant - på 70-talet körade han flera gånger i tävlingen, bland annat bakom Björn Skifs när han tävlade i schlager-EM i Paris 1978. - Det går inte att jämföra nu och då. Då var det ju orkester, dirigent och kör, och jag tyckte det var ett mer sympatiskt sätt att rösta, med bara en jury och "deux points" och sånt där.

klar

Artikellänk är kopierad

TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro