ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ridlärare häktad för barnvåldtäkt

TT · 20 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En man har häktats på sannolika skäl misstänkt för två fall av våldtäkt mot barn. Flickorna var elever på en ridskola i Stockholm där mannen är anställd.

Våldtäkterna ska ha skett mellan den 10 oktober i höstas och den 16 maj i år. Mannen arbetade då som ridlärare på ridskolan. Anmälan gjordes av cheferna på ridskolan.-Det kom till personalens kännedom, det var folk som började prata och olika rykten uppstod. De kände att de var tvungna att vända sig till oss, säger Kristina Hamilton, på Norrmalmspolisen till TT. TT: Har det skett på ridskolan?-Det är inget vi känner till i nuläget, säger Hamilton. Mannen nekade under häktningsförhandlingen i söndags till anklagelserna. Han har medgett att han haft sex med en flicka. Men det handlar, enligt mannens advokat Michael Lindén, om frivilliga sexuella kontakter. Enligt Lindén hävdar mannen att han haft ett förhållande med flickan, men han har inte varit säker på om hon varit under 15 år eller inte.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro