ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rihanna är större än någonsin

Emma Björkman · 27 Okt 2011
Uppdaterad 27 Okt 2011
Rihannas första singel ”We found love” från kommande skivan ”Talk that talk” klättrade snabbt upp på listorna ibland annat USA, Storbritannien och Sverige.

Rihannas första singel ”We found love” från kommande skivan ”Talk that talk” klättrade snabbt upp på listorna ibland annat USA, Storbritannien och Sverige. Foto: AP / Scanpix


Det är tre år sedan Rihanna var i Sverige senast. Då spelade hon på Hovet i Stockholm. Nu är hon så stor att konserten i Malmö är slutsåld – och i Stockholm var biljettrycket så högt att en andra konsert i Globen sattes in.

klar

Artikellänk är kopierad

Vad har kritikerna sagt om ”Loud”-turnén? De har i regel gett Rihannas show bra kritik och turnén har kallats för hennes bästa hittills. Rolling Stone Magazine recenserade hennes turnépremiär den 4 juni i Baltimore i USA och skrev bland annat att ”hela produktionen: ett härligt, överdådigt spektakel”.

Efter hennes två konserter i London den 5 och 6 oktober skrev The Guardian att ”Slut dina ögon i kväll och hitsen kvarstår som makalösa” och fem dagar senare skrev Daily Record att hennes första konsert i Glasgow i Skottland var ett ”fängslande uppträdande som aldrig släppte efter”. Vad händer under showen? Rihanna bjuder på en hitdriven och visuell föreställning som varar i drygt två timmar där både popstjärnans scenkläder och scendekoren ändras flera gånger.  Antalet låtar under showen har varierat lite men Rihanna har gjort det till en vana att inleda med ”Only girl (in the world)” och avsluta med ”Umbrella”.

Visst släpper hon en ny skiva snart? Ja. Den 18 november släpps hennes sjätte album ”Talk that talk”, nästan ett år efter att hon släppte ”Loud”. Först tänkte Rihanna släppa ”Loud” igen och lägga till nya låtar, men sedan ångrade hon sig och twittrade att fansen förtjänar nytt material. Vad har Rihanna mer på gång? Förutom att fortsätta sin turné som inte avslutas förrän den 22 december kan hon tvingas återförenas med sin expojkvän Chris Brown, som dömdes för att ha misshandlat stjärnan för två år sedan. De är båda nominerade i kategorin Bästa dansuppträdande i Soul Train Awards som hålls den 17 november i Atlanta.

Men Rihanna verkar inte hysa något större agg gentemot honom. I en intervju med Esquire nyligen sa hon att hon är en fan av hans musik och att hon aldrig skulle önska honom något illa.

Den 20 april nästa år har hennes debutfilm ”Battleship” premiär och hon spelar mot ingen mindre än hunken Alexander Skarsgård.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro