ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rihanna avvisades från moské under plåtning

Anneli Sandberg · 21 Okt 2013
Uppdaterad 21 Okt 2013

Rihanna kördes bort efter att ha plåtat opassande bilder framför en moské i Abu Dhabi, skriver den brittiska tidningen Daily Mail.

klar

Artikellänk är kopierad

Sångerskan poserade på bilderna i en svart jumpsuit med rödmålade naglar och mun och ett guldsmycke runt halsen vilket blev för mycket för de ansvariga för moskén.

I ett pressmeddelande skriver de: ”Vid uppträdande som kränker de moraliska koderna som gäller för tillträde till moskén, som att ta olämpliga bilder, posera på ett sätt som är olämpligt i samband med en helig plats, tala högt, eller äta, blir de som kränker avvisade på ett artigt sätt i linje med islam.”

När sångerskan blev ombedd att avlägsna sig från den heliga platsen ska hon ha gjort det direkt, utan att besöka moskén. Rihanna har lagt ut de bilder hon hann plåta på sin Twitter och fansens reaktioner är delade.

”Moskén är till för böner, inte för plåtningar”, skriver användaren kwy85. ”Jag är muslim och inte ett Rihanna-fan…hennes bilder är som vilken besökares bilder som helst och vi kan ta samma bilder i kyrkan. Ta det lugnt hörrni det är inte hela världen”, skriver lady_shosho7.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro