ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rihanna ställde in: Sorry Malmo!!!”

Anna Andersson · 1 Nov 2011
Uppdaterad 1 Nov 2011
Rihanna twittrade i går en bild med texten ”Sorry Malmo!!!”.

Rihanna twittrade i går en bild med texten ”Sorry Malmo!!!”.


Rihanna ställde in strax före spelningen i Malmö. Arrangören: Hon är rejält utmattad. Nu hotas spelningarna i Stockholm.

klar

Artikellänk är kopierad

Enligt Kristofer Åkesson på Live Nation ska Rihanna snabbt ha blivit dålig och läkare ska ha tillkallats.
Enligt Kristofer Åkesson på Live Nation ska Rihanna snabbt ha blivit dålig och läkare ska ha tillkallats.Foto: All over press

Det skulle bli en rekordstor spelning i Malmö Arena med drygt 11 700 sålda biljetter. Men konserten med Rihanna ställdes in – bara 40 minuter innan den skulle kicka igång. – Hon var på plats i arenan när vi konstaterade att hon inte kunde genomföra konserten, säger Kristofer Åkesson på Live Nation. Enligt Åkesson ska världsstjärnan snabbt blivit dålig och läkare tillkallades. – Det vi vet som jag kan säga säkert är att det rör sig om en rejäl utmattning. Mer än så varken kan eller vill jag uttala mig om, säger han. Och stämningen bland alla tusentals fans som kom till arenan igår var låg. – De är så klart jättebesvikna och vi har all förståelse för det. Vi jobbar på att försöka boka ett nytt datum och planen är att vi ska ha ett besked om det inom 48 timmar och då kommer alla biljettköpare informeras. De får givetvis pengarna tillbaka om de vill, säger Åkesson. Ikväll och imorgon är det tänkt att stjärnan ska spela inför ett fullsatt Globen i Stockholm, med över 13 000 sålda biljetter per konsert. Men under gårdagskvällen var det fortfarande oklart om stjärnan kommer att kunna genomföra dem. – Jag har svårt att uttala mig om det, men vi jobbar alla på att kunna genomföra konserterna. Vi hoppas vi kommer kunna bekräfta det så snabbt vi kan, säger Kristofer Åkesson.  Vid 20-tiden igår twittrade Rihanna från sjuksängen till sina fans. – Jag är ledsen Malmö, skrev hon och länkade en bild på där hon fick dropp.

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro