ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rihanna tillbaka hos Chris Brown

Matilda Bjerlöw · 31 Jan 2013
Uppdaterad 31 Jan 2013
Nu bekräftar Rihanna ryktena som länge har florerat: Hon och Chris Brown är ett par igen. Den här bilden togs under en basketmatch i Los Angeles den 25 december.

Nu bekräftar Rihanna ryktena som länge har florerat: Hon och Chris Brown är ett par igen. Den här bilden togs under en basketmatch i Los Angeles den 25 december. Foto: Alex Gallardo/Scanpix


Stjärnan har gått tillbaka till mannen som misshandlade henne. – Det är annorlunda nu, han har förändrats, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Det senaste numret av Rolling Stone.
Det senaste numret av Rolling Stone.

Fyra år efter den omtalade misshandeln, där bilden av Rihannas sönderslagna ansikte spreds över världen, har de två världsstjärnorna hittat tillbaka till varandra.

Det är i en färsk intervju i magasinet Rolling Stone som Rihanna talar ut om relationen till sitt ex – eller före detta ex. För nu har hon bestämt sig för att ge honom en ny chans. – Jag bestämde mig för att inte låta andras människors åsikter komma i vägen för min lycka. Även om det visar sig att det här är ett misstag, så är det mitt misstag. Jag har lidit i så många år, nu vill jag hellre leva min sanning och ta konsekvenserna. Jag kan hantera det, säger Rihanna till Rolling Stone.

Det var 2009 som Chris Brown misshandlade Rihanna, kvällen innan Grammisgalan. Han erkände sig skyldig och dömdes till samhällstjänst och skyddstillsyn. Men de senaste månaderna har rykten om en återförening florerat, vilket har upprört många av Rihannas fans.  Först nu bekräftar hon kärleksryktena. – När du ser de olika bitarna utifrån är det inte det vackraste pusslet i världen. Men det är annorlunda nu, vi pratar med varandra, värdesätter varandra högre, säger hon.

Men om Chris Brown skulle våga sig på något liknande igen kommer hon inte att tveka en sekund innan hon lämnar honom. – Han har inte råd att "fucka upp igen". Men han har betalat så mycket för sitt misstag. Och ibland behöver folk stöd och uppmuntran istället för att kritiseras och hånas.

klar

Artikellänk är kopierad

Matilda Bjerlöw
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro