ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rihanna: Vi ska sova, festa, allt tillsammans

Katarina Matsson · 13 Nov 2012
Uppdaterad 14 Nov 2012
I morgon, onsdag, hoppar Metro på flyget i LA tillsammans med Rihanna och fans från hela världen.

I morgon, onsdag, hoppar Metro på flyget i LA tillsammans med Rihanna och fans från hela världen. Foto: foto: MARION CURTIS/All over press


I dag, onsdag, går startskottet för Rihannas sjudagars-turné – och Metro följer med. På fredag landar stjärnan i Stockholm. Kommer vara det coolaste jag någonsin gjort”.

klar

Artikellänk är kopierad

Som enda svenska tidning hoppar Metro i dag på flyget i LA tillsammans med Rihanna och fans från hela världen.  

– Jag är så uppspelt. Vi förvandlar den här jumbojetten till en turnébuss. Vi kommer praktiskt taget att leva på den i en vecka: sova, festa, allt tillsammans. Jag, mina fans, pressen ... Det kommer att bli en vild resa, säger Rihanna.  

I sju dagar kommer Metro att ta dig med bakom kulisserna – i lika många städer. Första stoppet är Mexico City och på fredag gör hon en intim spelning inför fans och särskilt inbjudna gäster på Berns i Stockholm. Att Stockholm är ett av stoppen beror på två saker, menar Mia Forsgren, marknadsdirektör på svenska Universal Music:

– Hon har en jättestor fanbase här. Dessutom ligger Sverige och Skandinavien längst fram när det gäller digital lyssning, säger hon.

Stjärnan ryktas återigen dejta Chris Brown, som 2009 dömdes efter att ha misshandlat henne. Han deltar i låten ”Nobody’s business” på nya skivan och på söndag spelar han – trots protester – i Globen. Hitmakerskan har flera gånger varit nära att gå in i väggen, och den senaste veckan har hon både hunnit uppträda på underklädesmärket Victoria’s Secrets visning i New York och Saturday Night Live. Men inför resan är hon pigg. – Jag tror att hon mår bra, annars skulle hon inte orka med att göra en sådan här turné. Hon är jättenöjd med nya albumet, säger Mia Forsgren. 

Själv är stjärnan beredd på sitt livs upplevelse.  – Jag ville att det här skulle bli ett rock & roll-äventyr, och när det är över så tror jag att kommer det att vara det coolaste jag någonsin gjort, säger hon.FÖLJ METROS KATARINA MATSSON PÅ RIHANNA-BLOGGEN

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro