ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rihanna vill inte vittna mot Brown

Anneli Wikström · 16 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Rihanna vill inte vittna mot pojkvännen Chris Brown. Men på grund av detta är hon på väg att förlora ett av sina jobb. Det var den 8 februari i år som sångerskan Rihanna misstänks ha misshandlats av pojkvännen Chris Brown i en bil i Los Angeles. Enligt polisrapporten blev Rihanna slagen i ansiktet med flera slag. Chris ska också ha bitit sångerskan i örat och tagit stryptag på henne. Bilder tagna efter misshandeln visade en blåslagen och uppsvälld Rihanna.

Men bara tre veckor efter den misstänkta misshandeln var Rihanna tillbaka i Chris Browns famn. Och nu säger hon att hon inte tänker vittna. – Hon har ändrat sig och vill inte fortsätta att driva processen. Men vi bygger fallet på den historia hon berättade tidigare och på ögonvittnens berättelser. Om det håller som bevis kan vi fortsätta driva fallet utan Rihannas vittnesmål, säger en polis till The Sun.

Det är många som har reagerat på Rihannas beslut. Programledaren Oprah Winfrey ägnade ett helt program åt ämnet. – Om en man slår dig en gång, så kommer han att slå dig igen, sa Oprah i programmet. Om du går tillbaka till en man som slår dig så gör du det eftersom du inte anser dig värdig en man som inte gör det, sa hon.

Oprah ifrågasätter också om Rihanna är en bra förebild för unga kvinnor och detta är det fler som undrar.

Rihanna är sedan tre år tillbaka taleskvinna för kosmetikamärket Cover Girl. Och konkurrenten Revlon har inte tänkt låta den misstänkta misshandeln passera obemärkt förbi. De har gjort en undersökning där de visar en bild på Rihanna och där de frågar vad folk har för uppfattning om kvinnan på bilden. Syftet är att visa att misshandelshistorien har påverkat stjärnans trovärdighet, skriver sajten TMZ.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro