ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rika svenskar i tv-rutan

Emma Björkman · 16 Aug 2011
Uppdaterad 16 Aug 2011
Anchisa ”Foki” Wallström möter mycket avundsjuka på bloggen.

Anchisa ”Foki” Wallström möter mycket avundsjuka på bloggen. Foto: Kanal 5


Hur lever svenska miljonärer? Det visar Kanal 5 i sin nya serie. Bloggaren och entreprenören Foki är en av deltagarna i programmet.

klar

Artikellänk är kopierad

I den nya programserien ”Svenska miljonärer” följer Kanal 5 rika svenskar som själva skapat sin förmögenhet.

En av dem är Anchisa ”Foki” Wallström, 19. Hennes blogg är en av Sveriges mest lästa. – Man kommer att få se lite av mitt liv och företag och hur jag bor. Jag hoppas att man får se mer av mig än i bloggen, säger Foki.

Hon berättar att hon tjänar sina pengar på sin blogg och på sin kläddesign.

Hur kändes det när du tjänat din första miljon? – Första stora summa kan vi väl säga i stället? Jag tänkte ”åh, det var snabbt”.

Foki vill inte säga exakt hur stor hennes förmögenhet är. Och om hon vetat vad programmet skulle heta hade hon inte tackat ja. – Jag skulle inte ha vågat vara med i programmet då. ”Svenska miljonärer” känns skrytigt. Men nu är det för sent och det spelar ingen roll. Och jag förstår att en tuff titel drar mer tittare, säger hon.  ”Svenska miljonärer”, premiär onsdag den 7 september kl 21, Kanal 5.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro