ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rita Ora: Beyoncé har lärt mig tro på mina beslut

Emma Björkman · 18 Dec 2012
Uppdaterad 18 Dec 2012
Rita Ora: Beyoncé har lärt mig tro på mina beslut

Rita Ora: Beyoncé har lärt mig tro på mina beslut Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Ny singel. Rita Ora är det brittiska stjärnskottet som upptäcktes av Jay-Z och har Beyoncé som mentor.  – Beyoncé har lärt mig att tro på mina beslut, säger Ora. 

Med låtar som ”RIP”, ”How we do (Party)” och nya singeln ”Radioactive” har Rita Ora, 22, seglat upp på stjärnhimlen. Framgång brukar gå hand i hand med ett välfyllt schema och det gäller även Rita Ora. – Jag har varit upptagen hela året, så jag ser fram emot att få fira jul med familjen, säger hon.

Rita Ora började sjunga som 14-åring och upptäcktes av Jay-Z som sajnat henne till sitt skivbolag Roc Nation. De två håller kontakten regelbundet – senast diskuterade de Rita Oras turné. – Han är min chef, så han vill diskutera jobb. Han är den mest inspirerande mannen jag någonsin mött och riktigt smart, så det känns fint att ha hans stöd, säger hon.

Jay-Z:s äkta hälft Beyoncé är Rita Oras mentor. – Beyoncé har lärt mig att tro på mina beslut, att ha tålamod och att vara stolt över det jag åstadkommer. Klart jag följer hennes råd, hon är fantastisk.

I slutet av oktober släppte Rita Ora debutalbumet ”Ora” som hon nu är ute på turné med. Hon hoppas kunna ge en konsert i Sverige i mars nästa år. – Jag ser jättemycket fram emot det, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro