ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rob Schneider: "Jag är inte redo att bli av med mina demoner ännu"

Gustaf Larsson · 22 Mar 2018
Uppdaterad 22 Mar 2018
Rob Schneider uppträder i Stockholm på fredag.

Rob Schneider uppträder i Stockholm på fredag. Foto: Getty images


Skådespelaren Rob Schneider har gått tillbaka till sina rötter på ståuppscenen. Nu besöker han Sverige med turnén “Please join me for an evening of lies! ”Jag söker fortfarande bekräftelsen jag inte fick från min mamma”, säger han till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Rob Schneider inledde sin karriär som ståuppkomiker i “The late show with David Letterman” och “Saturday night live”. Efter det har han medverkat i flertalet komedifilmer tillsammans med parhästen Adam Sandler, ofta mer hyllade av publiken än kritikerna.

– Jag är inte redo att bli av med mina demoner ännu, jag använder dem fortfarande. John Cleese, som gått igenom år av terapi, sa till mig att han inte känner sig rolig längre. Men det känner inte jag riktigt på samma sätt. Antingen känner jag att jag precis har börjat, eller har mer att bevisa. Jag försöker att inte gå in för djupt på det.

När hans turné nu besöker Sverige utlovas en hel del skratt och, som ståuppdramarturgin ofta är upplagd, ett allvarligt parti i mitten.

– Jag tror och hoppas att publiken kommer att få en klarare bild av vad som händer i USA. Vi är en supermakt i världen som en megalomanisk person bossar över. Förhoppningsvis tycker publiken att min vinkel på det hela är intressant.

LÄS MER
Beskedet: Beyoncé och Jay-Z kommer till Stockholm

Den viljan Rob Schneider har att stå på scener och uttrycka sig påstår han härstammar från ett djupt rotat moderskomplex.

– Jag tror fortfarande jag söker efter den bekräftelsen jag inte fick från min mamma. Det sökandet har blivit en konstform på något sätt. Du vet, det är viktigt att ha en mening i livet. Det är inte nödvändigtvis för pengarnas skull jag fortfarande uppträder, mer att jag vill hävda mig.

Rob Schneider uppträder på Södra Teatern i Stockholm på fredag den 23 mars klockan 19.30.

pil
Rob Schneider

Gör: Komiker, skådespelare, regissör och manusförfattare.Född: 1963 i San Francisco, USA.Tidigare karriär: Huvudrollsinnehavare i “Deuce Bigalow: European Gigolo”, “The Hot Chick”, samt medverkat i flertalet filmer med Adam Sandler.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Larsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro