ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Robin "Flusha" Rönnquist om målet för Cloud 9 i Katowice-majorn

Erik Glanell · 29 Jan 2019
Uppdaterad 29 Jan 2019
Robin "Flusha" Rönnquist.

Robin "Flusha" Rönnquist. Foto: Adela Sznajder/Dreamhack


Ny oerfaren spelare och kort om tid. Cloud 9 för en kamp mot klockan i uppladdningen inför majorn med Robin "Flusha" Rönnquist i ledarrollen.

klar

Artikellänk är kopierad

Cloud 9 var nära att sätta stopp för Faze Clan i Eleague Invitational. Turneringen var en viktig mätning för laget som vid årskiftet plockade in Jordan ”Zellsis” Montemurro som ersättare för svensken Mikail ”Golden” Selim. Anledningen till Selims frånvaro har tidigare uppgivits vara hälsorelaterat.

Det är klart Jordan ”Zellsis” Montemurro kommer att stanna med laget fram till efter major-turneringen i Katowice. Under tiden har lagets andra svensk, Robin ”Flusha” Rönnquist, tagit över som lagledare. I en intervju med hltv.org berättar han om sin inställning till rollen.

– Ledarrollen är inte min huvudroll och jag vill heller inte alltid göra det. Jag har alltid haft förmågan att göra det och har ingenting emot det. Så länge mina lagkamrater litar på mig så ställer jag upp. Jag kommer att vara IGL åtminstone till majorn. Efter det får vi se när Golden kommer tillbaka, säger han i intervjun.

Det sena nytillskottet och vinteruppehållet har gjort det svårt för laget att spela ihop sig. Därför är det där lagets fokus kommer ligga fram till Katowice-majorn. Trots den bristfälliga uppladdningen är målen högt uppsatta.

– Just nu är vårt mål att vinna, men generellt behöver vi mer turneringserfarenhet på alla kartor och spela med varandra så mycket som möjligt. Vi måste verkligen få in Zellsis [Jordan Montemurro] i systemet och lära honom så mycket som möjligt inför majorn, säger han till hltv.org.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro