ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Robin om kritiken från Alexander Bard: "Är vänner"

Emma Björkman · 21 Feb 2013
Uppdaterad 16 Mar 2017
Robin om kritiken från Alexander Bard: "Är vänner"

Robin om kritiken från Alexander Bard: "Är vänner" Foto: Linnea Svensson Arbab


I Idol” gick dåvarande jurymedlemmen Alexander Bard hårt åt Robin Stjernberg. Inför den fjärde deltävlingen har Robin Stjernberg lägre odds än Army of Lovers. – Jag tror inte på oddsen, säger Robin Stjernberg.

klar

Artikellänk är kopierad

När Robin Stjernberg, 21, tävlade i ”Idol” 2011, och slutade på en andra plats, satt Alexander Bard, 51, i juryn. Robin Stjernberg fick ta emot hårda ord från den kritiske jurymedlemmen. Alexander Bard liknade bland annat honom vid Liza Minelli.

På lördag tävlar Robin Stjernberg mot Alexander Bard i Army of Lovers. Men deras stridsyxa är nedgrävd.– Vi är polare. Vi har varit på samma bolag i ett år och har setts i korridorerna och tagit en kaffe och snackat skit. Vi har klickat, jag har märkt att han bryr sig om mig. Han pratat väldigt gott om mig nuförtiden och det är kul, säger Robin Stjernberg.

Han får se mycket av Army of Lovers under Melodifestivalen.– Vi delar loge. Man är lite rädd där, man vet ju inte vad Army of Lovers hittar på.

På torsdagen hade spelbolaget Svenska spel satt lägre odds på Robin Stjernberg än Army of Lovers.– Jag tror inte på oddsen. Förra veckan var Amanda favorit men det gick inte. Jag läser inte oddsen och tänker inte bry mig om det, jag vill bara göra min grej. Jag kommer att vara lyckligt hur det än går, säger Robin Stjernberg.

Han är i bättre form än någonsin efter att ha legat i hårdträning det senaste året– Jag har gått ner 15 kilo på ett år. Vad kul att det märks, säger han.Hur har du gjort?– Jag har försökt hålla mig borta från kolhydrater men har framför allt tränat väldigt mycket med en personlig tränare. Det kommer jag fortsätta med. Det är helt nytt intresse jag har fått, berättar Robin Stjernberg.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro