ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Robin Paulsson står för humorn på skånsk julshow

Johanna G Jimenez · 12 Dec 2013
Uppdaterad 12 Dec 2013

Julgalan samlar en rad kändisar till en storslagen galashow i Helsingborg i helgen. Skånepågen Robin Paulsson håller i trådarna ihop med Gina Dirawi.

klar

Artikellänk är kopierad

Det är en diger skara folkkära artister som gästar Helsingborg och Julgalan i helgen: Agnes, Darin, Timbuktu, Lasse Berghagen och ståuppkomikern Robin Paulsson, som förutom att köra sitt eget set är sidekick till musikfestens konferencier; Gina Dirawi.

– De är otroligt duktiga och folkkära artister allihop så det är ett roligt sammanhang att få vara med i, säger Robin Paulsson.

Efter tolv år på humorscenen är Robin Paulsson en väletablerad tv-personlighet, som skapat en alldeles egen mix av satir, träffsäker igenkänningshumor och sketcher med influenser från amerikansk talk show. Men om han mot förmodan skulle glömma bort ett skämt eller om stämningen skulle bli tryckt och pinsam tycker han inte att det är publikens uppgift att hjälpa showen på fötter igen.

– När ett skämt inte går hem har du som komiker två val, antingen bjuda in folk i fiaskot; ” ja där sket det sig visst ordentligt”, och göra humor av det, eller gå vidare lite smidigt och låtsas som att det inte alls var något skämt, säger Robin.

Julgalan hålls för femtonde året i rad och samlar en rad artister som turnerar genom Sverige. Nästa år är Robin Paulsson aktuell med sin egen Sverigeturné ihop med komikerkollegan David Batra.

– Det ska bli väldigt kul, jag har stora förväntningar. David är en duktig komiker och jag inspireras mycket av honom, säger Robin Paulsson.

klar

Artikellänk är kopierad

Johanna G Jimenez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro