ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Robinson”-Ellenor: Jag kämpade för barnen

Anneli Wikström · 1 Jun 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Ellenor Pierre vann ”Robinson”. – Jag hade något att kämpa för, säger hon om sina barn, Wera, 8,  Greta, 10, och Beata, 12.
Ellenor Pierre vann ”Robinson”. – Jag hade något att kämpa för, säger hon om sina barn, Wera, 8,  Greta, 10, och Beata, 12.Foto: Jan-Erik Henriksson

I lördags vann Ellenor Pierre ”Robinson” 2009. Tack vare en låg profil och lojalitet till pakten lyckades hon ta sig hela vägen. Men svenska folket rasar och anser att fel person vann, vilket Ellenor ställer sig frågande till. Grattis till vinsten, Ellenor. Varför tror du att du vann? – Det beror på en massa olika saker. Dels hade jag tur och hamnade på stranden, vilket gjorde att vi var starkare och vann fler tävlingar, dels svek jag inte min pakt och var ärlig, lojal och rak. Låg det taktik bakom eller var det ren tur?– Det låg massor av taktik bakom. Jag höll medvetet en låg profil och jag tänkte på allt jag sa. Jag ville inte att man skulle störa sig på mig. Jag tänkte mycket på att de som åkte ut skulle få rösta fram vinnaren i slutet. Dessutom höll jag mig till pakten. Gav det dig några fördelar att du är 35 år och trebarnsmamma?– Det tror jag. Efter att man fått barn kan man inte vara egoistisk längre. Sedan har jag mer erfarenhet som 35-åring än de som är 22. Jag hade också något att kämpa för. Jag kämpade för barnen. Större delen av svenska folket tycker att fel person vann. Hur känns det att inte ha folkets stöd?– Jag tycker att det är tråkigt. Det känns som om tv framställt mig på ett annat sätt än de andra. Jag har också kämpat. Jag förtjänade att vinna även om Jarmo också var en värdig vinnare. Förstår du varför majoriteten tycker att Jarmo skulle ha vunnit?– Nej, det förstår jag inte, ha ha. Jag har kämpat för vinsten. Hur var det att komma hem?– Det var tungt. Jag åkte hem dagen efter vinsten och kastades direkt in i det vanliga livet. Jag hade behövt någon som satte sig ner med mig och frågade hur jag mådde och vad jag behövde. ”Robinson” påverkar en mer än vad man tror. Jag var i chock när jag kom hem, men det är först nu jag inser det. Fortsätter livet som vanligt nu?– Ja, men jag hoppas att jag får vara med i fler tv-program. Jag ska vara med i ”Hål i väggen” snart.Du har sagt att du vill vika ut dig. När ska detta ske?– Nej, det var bara något jag sa. Det är inget jag funderat på och om jag fick erbjudandet skulle jag nog inte ställa upp. Efter ”Robinson” inledde du en relation med Ranjit Roy. Föll ni för varandra redan på ön?– Vi hittade varandra som vänner på ön, sedan växte andra känslor fram när vi kom hem. Men sedan hittade du till-baka till ditt ex igen?– Ja, det kändes skönt. Det där med Ranjit var något sorts påföljd av det kaos jag kände efter hemkomsten. Han var någon att dela upplevelserna med. Och nu ska det bli bröllop?– Vi har förlovat oss i alla fall. Och det betyder väl att man ska gifta sig. Men det kommer inte att ske under 2009 i alla fall.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro