ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Rolandz utlovar klädchock på lördag

Anneli Wikström · 23 Feb 2018
Uppdaterad 23 Feb 2018

Rolandz ska få tittarna att känna glädje och dansa fuldans på lördag. Alla kan dansa”.

klar

Artikellänk är kopierad

– Det är en dröm som går i uppfyllelse. I alla fall för mig. Jag glömmer aldrig när jag såg Christer Sjögren i Melodifestivalen för första gången och tänkte att nu är han på toppen av sin karriär. Där skulle man själv vilja stå. Det känns fortfarande som en dröm. Jag hoppas jag förstår att det är sant snart, säger Roland när Metro träffar honom på repetitionerna.

Rolandz ställer upp med låten ”Fuldans”. En svängig låt som Roland hoppas kommer få tittarna att dansa oavsett om man kan eller inte.– Alla kan sjunga heter det ju men det är inte sant. Alla kan dansa, för om man inte kan dansa så stör det ju ändå ingen. Man hör en melodi, man går upp och dansar, så kommer refrängen och så tänker man att man inte kan dansa och så gör man det i alla fall och då uppstår fuldans. I vår värld är det mycket styrdans. Det är två foxtrot och två bugg och damerna och herrarnas och massa regler och hej och hå. Vi vill lätta på det lite grann. Dansa bara så löser det sig, som flickan sa.

Vad tror ni om era chanser på lördag?

– Chanser? Jag vet inte. Vi är bara med för att det är roligt och så får vi hoppas glädjen räcker länge. Det är klart att det vore roligt att få spela den mer än en gång naturligtvis.

Vad känner ni för era konkurrenter?

– Vi känner för dem.

Vad kommer vi få se på scenen på lördag?

– Vi ska bjuda på en klädchock. Vad den innebär vet jag inte för jag har inte sett kläderna ännu. Jag såg skisser på en grodmansdräkt men det tror jag inte på för då får jag väldigt svårt att andas. Gummidräkt mot huden gör att det blir lite kladdigt och klaustrofobiskt. Jag har lätt för att få klaustrofobi för jag fastnade i en hiss när jag var tre. Jag hoppas det blir något färgglatt. Det ska vara som en gräddtårta har jag sagt, säger Roland.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro