ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Roligt

Nanok Bie · 31 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
I det här sjuka tv-inslaget får deltagarna agera levande tetrisbrickor.

I det här sjuka tv-inslaget får deltagarna agera levande tetrisbrickor.


klar

Artikellänk är kopierad

Japaner – det gåtfulla tetrisfolketMånga gånger har man sett olika tv-program från Japan som mest går ut på att förnedra deltagarna på olika sätt. Här är ett till som är roligare än de flesta. Deltagarna i Human Tetris ska försöka passa in sina kroppar i utskärningar i en rörlig platta.

Lär dig magiska knepHär finns 15 stycken videor med instruktioner om hur man lär sig de mest populära och framgångsrika ”magiska” konsterna, med allt från korttrick till försvinnande mynt till sedlar som blir genomborrade av pennor.

Om kvinnor styrde världenEnligt den här länken, som visar bilder på hur världen skulle se ut om det var ”kvinnor som bestämde”, så skulle en bilhandlare inte skylta med olika märken, utan skulle dela upp sina skyltfönster efter bilarnas färger.

Så här förbättrar du dina presentationer. Inte.I lektionen ”Life After Death” visar PowerPoint-experten/komikern Don McMillan hur man ska göra och inte göra när man lägger upp sin presentation. Av någon anledning tjuter publiken av skratt.

Havets värsta monster på bildHar du nånsin sett benfisken, ett monster på över 1000 kilo, men ögon stora som ditt huvud? Eller den röda Kolossalbläckfisken (fri övers.)? Skräms också av Drakfisken, men sina slemvita tänder och stirrande ögon – samt ett praktiskt spjut hängandes under hakan!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILLBAKA TILL HUVUDARTIKELN 

klar

Artikellänk är kopierad

Nanok Bie
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro