ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Roligt och svettigt med dans som träning

Carolina Klüft · 27 Feb 2017
Uppdaterad 17 Mar 2017
Finns det något härligare och mer befriande än att dansa? Renaida Braun visar oss sina coolaste moves som till och med en gammal avdankad friidrottare kan hänga med på.

Finns det något härligare och mer befriande än att dansa? Renaida Braun visar oss sina coolaste moves som till och med en gammal avdankad friidrottare kan hänga med på. Foto: Henry Lundholm


I dagens nummer visar Renaida Braun Carolina sina bästa dansrörelser. Att dansa är både roligt, svettigt och befriande. Sätt på din favoritlåt och testa dina danskunskaper tillsammans med Renaida.

klar

Artikellänk är kopierad

Övningar:

Hoppsteg framåt

Stå jämfota, hoppa fram på höger fot. Tänk på att böja ordentligt på knät och hoppa sen tillbaka på vänster och ställ sedan ned den högra foten. Gör sedan samma sak fast börja med vänster fot.

Sidosteg

Det här steget är lite lättare, du går bara från sida till sida. Du går ut till höger med höger fot och låter vänsterfot få följa med när du ställt ner den högra. Gå sedan tillbaka med vänster fot först. Böj gärna på knäna så ser det lite coolare ut.

Armarna går bara ut och in.

Tå-steg

Sträck ut höger ben till höger med tyngden på det vänstra benet och när du tar ut högerbenet är det bara tån som ska nudda marken. Ta sedan tillbaka benet igen så du står i en utgångsposition och gör därefter samma sak med vänsterbenet.

Boxa höger arm neråt samtidigt som du tar ut högerbenet och likadant med vänster arm och ben.

Arm-skak

Vänd dig åt sidan och gå två steg i sidled samtidigt som du skakar armarna fram och tillbaka.

Pröva gärna att sätta ihop alla fyra övningarna i en serie och gör den till en av dina favoritlåtar.

pil
Fakta Renaida

Renaida Braun deltog i Idol 2016 och gjorde stor succé genom en enastående utstrålning, grym sångröst och uppträdanden som alltid bjöd på en fantastisk show. Renaida är 19 år gammal, kommer från Nyköping och satsar nu fullt ut på musiken.

klar

Artikellänk är kopierad

Carolina Klüft
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro