ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Romney tillbaka i verkligheten

Stefan Wikström · 4 Dec 2012
Uppdaterad 4 Dec 2012
Mitt Romney anländer till Vita Huset för att äta lunch med Barack Obama.

Mitt Romney anländer till Vita Huset för att äta lunch med Barack Obama. Foto: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais


Medan Obama inlett sin andra presidentperiod, har Mitt Romney tagit sig tid att fundera över framtiden. Nu har han gått tillbaka till ett av sina gamla arbeten, skriver CNN.

klar

Artikellänk är kopierad

Igår meddelade Marriott International, en koncern inom hotell- och restaurangbranschen, att Romney välkomnats tillbaka till koncernstyrelsen. Romney valde att hoppa av uppdraget 2011, för att förbereda sig för de republikanska primärvalen.

Den senaste månaden har Romney annars använt fritiden till att ta igen sig. Han har varit med familjen på Disneyland, tittat på senaste Twilightfilmen och ätit en fredlig kalkonlunch med Obama i Vita Huset.

Enligt Washington Post kom valförlusten som en stor överraskning för makarna Romney. Extra hårt ska Ann Romney, Mitts fru, ha tagit det. Hon ska ha varit säker på att en plats i Vita Huset var parets öde och ska "privat ha gråtit mycket och försökt samla kraft för att rida sina hästar igen".

Många tror att Mitt Romney kommer ha svårt att nå rampljuset igen. Robert Shrum, som arbetade som strateg för Demokraternas kampanj, tror inte att han "någonsin kommer bli en viktig person i det offentliga livet igen".

Att hans försvinner helt är dock långt ifrån säkert. Enligt Salon planerar han att skriva en bok med anteckningar från sin kampanjdagbok. Han ska också ha funderat på att arbeta med välgörenhet.

Läs mer: Nu tar han bort Romney-tatueringen 

klar

Artikellänk är kopierad

Stefan Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro