ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ronaldos ok närmar sig - ''Folk ska inte bry sig''

Ola Gustavsson · 23 Jun 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Manchester United vägrar att sälja. Alex Ferguson hotar att pensionera sig. Men ingenting ser ut att kunna hindra Ronaldo från att gå till Real Madrid.  

Manchester United vägrar att sälja. Alex Ferguson hotar att pensionera sig. Men ingenting ser ut att kunna hindra Ronaldo från att gå till Real Madrid.   Foto: Scanpix.


Beskedet väntas komma vilken dag som helst

klar

Artikellänk är kopierad

Real Madrid väntar på att få börja förhandla med Cristiano Ronaldo. Så snart hans beslut har kommit. Inom några dygn räknar Real med ett ok från världens störste.

Men det här är inte klart. Långt därifrån. Manchester United biter fortfarande ilsket i från sig med att Ronaldo aldrig kommer att säljas.Men att döma av Ronaldos utspel de senaste dagarna så handlar allt nu för United om att trissa upp priset så mycket det bara någonsin går.

För Ronaldo ser ut att ha bestämt sig. Han ska spela för Real Madrid.Det är inte något som förändrats under EM-veckorna som slutade med kvartsfinal-förlust mot Tyskland. Snarare tvärtom.

Hans många och öppna flirtar med Real de senaste veckorna gör det svårt för honom att bli kvar, även om han skulle ändra sig. Kan bli svårt för Unitede-fansen att smälta uttalanden som: ''Det spelar ingen roll för mig om folk blir upprörda, det här är ändå mitt beslut och ingen annans''.

Real Madrid är inställda på att slutföra affären inom kort.

- Just nu är han Uniteds spelare, men så snart han lämnar klartecken och United gör det så börjar vi förhandla, säger President Ramon Calderon till BBC.

Ronaldo själv blygs inte vad han vill:

- Alla vet vad jag vill, men det hänger inte bara på mig. Det är inte jag som bestämmer, men jag hoppas på att kunna fullfölja min dröm.

klar

Artikellänk är kopierad

Ola Gustavsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro